workshop seo schrijven
8 gratis SEO tools om op te klimmen in de zoekresultaten TechPulse.
Ontdek de valkuilen en best practices van het schrijven voor SEO tijdens onze training op 1 december 2017. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt! Ja, ik wil alles leren over SEO! Dit artikel verscheen oorspronkelijk op shopfacts.be.
Workshop SEO: van SEO-strategie tot SEO-copywriting.
Spreek over online schrijven en iedereen denkt meteen aan SEO search engine optimization. In deze workshop SEO leer je enerzijds een keywordstrategie uit te stippelen. Welke zoekwoorden gebruiken jouw potentiële klanten in Google? Op welke zoekwoordencombinatie moet jouw website liefst gevonden worden?
Workshop SEO copywriting zelf leren schrijven Copy Koks.
Lijkt het je leuk en interessant om zelf je teksten te leren schrijven? Twijfel dan niet en kies voor een workshop SEO copywriting van Copy Koks. Een workshop SEO copywriting duurt ongeveer een dagdeel waaraan minimaal één en maximaal vijf personen aan kunnen deelnemen.
SEO-Copywriting Workshop voor Beginners SEO-schrijven Opleiding.
SEO COPYWRITING WORKSHOP VOOR BEGINNERS SEO-SCHRIJVEN OPLEIDING. SEO COPYWRITING WORKSHOP LEREN SCHRIJVEN VOOR SEO. Wil je SEO-teksten leren schrijven? Interesse om een SEO-copywriting workshop te volgen? Bij CopyBar hebben we meer dan 7 jaar ervaring met schrijven voor SEO. Wij leren JOU de kneepjes van het vak in een praktische workshop.
SEO Trainingen voor Beginners Gevorderden Yonego Academy.
Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat de basis goed staat; enerzijds om je site-structuur zo duidelijk mogelijk over te brengen aan zoekmachines, anderzijds om je bezoekers zo goed mogelijk te bedienen. Wat is het stappenplan voor een SEO traject?
SEO Copywriting maakt jouw teksten vindbaar op Google.
Kleur werkt wekelijks aan SEO webteksten voor small big businesses en mega grote platforms. Kleur traint professionele bloggers in hoe ze SEO teksten moeten schrijven. Kleur kreeg voor deze workshop gemiddeld 8 of hoger! Kleur heeft veel verstand van marketing, altijd handig voor je al je andere vragen. Programma Training SEO Copywriting.
Schrijven van vacatureteksten Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.
Van doelgroepgerichtheid tot online vindbaarheid SEO. Van optimale indeling tot selecterend vermogen. Tijdens de e-training een week voorafgaand aan de workshop leer je alles over de randvoorwaarden voor een goede vacaturetekst. Tijdens de workshop breng je de theorie direct in de praktijk tijdens opdrachten en oefeningen met jouw eigen vacatureteksten. Tenslotte kun je na afloop een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op-een feedback. Blended workshop in 3 stappen. De workshop Schrijven van vacatureteksten combineert online en offline leren voor optimaal effect en bestaat uit 3 onderdelen.:
Online workshop: SEO-teksten schrijven Platform 9.
Trainingen en workshops. Online workshop: SEO-teksten schrijven. Platform 9 biedt praktische trainingenen workshops aan, zonder fratsenwaarmee, jij je onafhankelijkheid vergroot. In onze trainingen ga je zelf aan de slag. We werken niet met oefenmateriaal, alles wat je ontwikkelt is direct te gebruiken voor jouw bedrijf. Zo bouw je tijdens onze trainingen rechtstreeks aan het succes van jouw bedrijf! Herken je dit. Krijg je maar weinig bezoekers op je website? En weet je niet meer waar je je klanten vandaan moet halen? Dan wordt het tijd om te leren hoe je SEO-teksten schrijft. In 2 ochtenden leer je hoe je met prettig geschreven teksten hoger in Google komt en meer mensen op je website verwelkomt. De inhoud van de workshop. We beginnen met een uitleg over zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimisation, SEO.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Tijdens de opleiding ontdek je de basisprocedure om de waarde van een zoekwoord te bepalen. Je leert efficiënt te schrijven, zodat je via contentmarketing meer prospecten naar je website gidst. Je krijgt ook onder de knie hoe je een RSS-feed uitbouwt, en maakt uitgebreid kennis met WordPress. Linkbuilding, backlinks, trustrank, redirect en permalinks: jij beheerst het allemaal. Van social media tot Google Analytics en verder naar mobile SEO: dit totaalpakket maakt van jouw een topmarketeer! Les krijgen van gepassioneerde professionals. Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt.

Contacteer ons