Copywriter Gent
Copywriting & Online marketing: werk maken van jouw online verhaal? Hier zit je goed.
Waarom D-Write?
Grondig en persoonlijk overleg
Werken met een duidelijk plan
Het juiste verhaal vertellen

D-Write: de copywriter en online marketeer die zich niet zo wil noemen

Misschien vind je dit wel een beetje vreemd, maar persoonlijk hou ik niet zo van woorden als “online marketeer” of “copywriter”.
 
Waarom niet? 
 
Omdat internetspecialist en tekstschrijver veel duidelijker zijn. 
 
Vraag maar eens aan je grootmoeder of zij weet wat een copywriter is en wat hij doet… en krijg het daarna maar uitgelegd. Als je zegt dat je een tekstschrijver bent, is het duidelijk wat je doet. En iedereen snapt het.
 

Juiste verhalen, geen gezever

 
Daar komt mijn werk ook op neer. Ik ga voor juiste en duidelijke verhalen en strategieën. Wil je eindelijk eens wat meer offerteaanvragen of verkopen zien binnenkomen langs je website? Heb je een commerciële tekst nodig voor je folder of je verkoopsdocumenten? Wil je iets doen aan je PR met een overtuigend persbericht? Organiseer je een evenement waar een communicatiestrategie voor nodig is? 
 
Dan zorg ik voor dat je met jouw communicatie het juiste verhaal vertelt. Creatief waar het moet, gortdroog waar het ook moet.
 

Betaalbare tekstschrijver en internetspecialist in regio Gent

 
Verder klinken copywriter en online marketeer als dure woorden. Mensen denken snel dat alleen grotere bedrijven zo iemand kunnen betalen. 
 
Niks is minder waar: ik werk alleen en van thuis uit. Je ziet dus geen personeelskosten en geen maandelijkse kantoorhuur in mijn prijzen. 
 
Ook verplaatsingen beperk ik graag tot de essentiële persoonlijke meetings voor jouw project. We zitten samen wanneer het nuttig is. Niet om de rekening te spijzen. De rest regelen we met de moderne communicatiemiddelen. Zo werk ik soms met mensen die letterlijk aan de andere kant van de wereld zitten. Gewoon vanaf mijn bureautje in het Meetjesland, niet te ver van Gent.

 

Heb je teksten of een website waar je werk van wil maken? Laat het mij direct weten.
Of... .kijk eerst eventjes bij mijn diensten en referenties.

Allez, als je echt nog veel meer wil lezen. Check mijn blog: dekoersvanuitdezetel.be