Wat doe ik? Copywriting en online marketing

Die lelijke termen klinken een beetje vaag hé?

Kort gezegd: ik doe ongeveer alles wat met tekst heeft te zien en ik vul dat aan met online strategie.

Teksten schrijven

Van je webteksten tot persberichten en van je blog tot je drukwerk, PR en andere commerciële en minder commerciële teksten. Ik schrijf alles waar je zelf niet aan toekomt of wat je beter aan een tekstschrijver overlaat.

Teksten nakijken

Heb je zelf iets geschreven? Mooi. Maar weet je nog niet of het wel helemaal klaar is om te publiceren? Ik check je teksten op structuur, foutjes, kwaliteit van de inhoud en de SEO-factoren voor Google in geval van webteksten. 

Teksttraining: copywriting en creatief schrijven

Schrijven doe je vaker dan je denkt. Steek overtuigingskracht in je teksten dankzij een training copywriting. Ook de kneepjes van schrijven voor Google laat ik je graag zien.

Schrijf je in je vrije tijd verhalen, gedichten of andere creatieve pennenvruchten en wil je daar beter in worden? Dan kan je zeker ook bij mij terecht voor een workshop creatief schrijven

Websites

In je website kruipt meer werk dan je aanvankelijk dacht. Heb je iemand nodig voor het beheer ervan? Of denk je dat je hem beter volledig vernieuwt? Ik kom het graag voor je bekijken en een passende oplossing met je uitwerken.

Online strategie

Ik help je om meer uit het internet te halen met je bedrijf door samen met jou een strategie uit te tekenen. Meer inzetten op teksten? Op video's? Adverteren met AdWords of toch maar via Facebook? Is een webshop interessant voor jouw bedrijf? We gaan samen op zoek naar de juiste antwoorden.

Hoe ik dat allemaal doe? Contacteer mij even en ik vertel het je graag.

 
 
Of je hebt misschien al een vraag:
 

Wat moet dat kosten?

 

Samengevat:

- Vaste prijzen per individueel project na voorafgaande scope.

- Uurtarief in overleg voor langlopende of herhaalde opdrachten.

- Woordtarieven en karaktertarieven hanteer ik uitsluitend voor mediabedrijven.