Over mijn projecten

Wanneer je al een tijdje bezig bent, wordt het steeds moeilijker om alle mensen waarvoor je reeds werkte op één pagina te krijgen.

Dat neemt niet weg dat ik ze allemaal even dankbaar ben voor het vertrouwen. Hier vind je een bescheiden selectie.

GE-FIBO

Deze Brasschaatse boekhouders trekken volop de kaart van digitaal boekhouden voor KMO's met applicaties als Yuki, Silverfin en Teamleader. Een nieuwe website met aandacht voor hun digitale ondersteuning mocht dus niet ontbreken. 

Link: ge-fibo.be

Segers & Zoon

Segers & Zoon is een op en top familiebedrijf uit Bornem, gespecialiseerd in binnendeuren, maatkasten, dressings, en vloer- en muurbekleding. Hun troeven? Echt maatwerk en een gedreven zaakvoerder die altijd het beste wil voor zijn klanten. Ik werkte graag de teksten voor zijn vernieuwde website uit. 

Link: deurensegers.be

Prinsen & Prinsessen

Voor babywinkel Prinsen & Prinsessen uit Brasschaat werd een sprookjesachtige website in elkaar gestoken. Ik zorgde voor tekst en lokale vindbaarheid.

Link: prinsenenprinsessen.be

Van Hove

Dit transportbedrijf uit de Gentse haven was toe aan een nieuwe website. Na een strategisch voortraject kwamen er twee uitdagingen naar boven: de troeven van het transportbedrijf laten zien en een overtuigende website om nieuwe truckchauffeurs aan te trekken.

Link: vanhove.be

Raphaël Claessens

Raphaeël Claessens is een waterman. Dat mag je heel letterlijk nemen. Het is zijn missie om ons met z'n allen zuiver water te laten drinken. Hij geeft daarvoor waterdichte presentaties in heel Vlaanderen en wijst je de weg doorheen de beste waterfiltersystemen voor thuis of op kantoor. Voor zijn nieuwe website rekende hij op mijn strategische begeleiding. 

Link: raphaelclaessens.be

Hyperview

Maarten Adam is een videomarketeer uit mijn geboortedorp Maldegem. Met zijn bedrijfje Hyperview specialiseert hij zich in video's voor zelfstandigen en KMO's. Hij wilde zijn website beter vindbaar maken op Google. Ik nam de inhoud onder handen en gaf advies rond enkele structurele aanpassingen.

Link: hyperview.be

Osteopathie Martine De Vos

Over osteopathie bestaat nog veel onduidelijkheid. Martine De Vos wou die graag uit de wereld helpen in haar nieuwe website. Daarom zetten we samen een digitale strategie op die de basis vormde voor de site. Daarnaast schreef ik de content uit.

Link: osteopaatmartinedevos.be

Codens

Deze West-Vlaamse IT-toppers hadden nood aan een digitale strategie die de basis vormde voor hun nieuwe website.

Link: codens.be

Lind's Waffles

Deze West-Vlaamse dame met pit brengt haar vers gebakken ambachtelijke wafels naar jouw feestje. Zij had hulp nodig voor de inhoud van haar nieuwe website en haar zichtbaarheid in Google.

Link: lindswaffles.be

Aboté 

Deze Adegemse specialist in sanitair, verwarming en ventilatie liet de website opfrissen.

Link: aboté.be

Baar OOST

Dit vierdaagse evenement in Oosteeklo had persteksten en een blogger nodig.

Link: baaroost.be

Zalando

Ik hou de Vlaamse teksten op niveau en haal de fouten van de Nederlanders eruit. (En 't is nodig) 

Link: zalando.be

Opblaaspoppen.be

Fantasierijke en spannende speeltjes. Maar ook daar is een site en content voor nodig.

Link: opblaaspoppen.be

Pay as you go mobile

Deze heren verkopen mobiele cloudoplossingen. En hebben daar een geestige website voor.

Link: payasyougomobile.net

Rightnetworking

Deze IT'er specialiseert zich in IT-oplossingen voor kmo's.

Link: rightnetworking.net

FleXiever

Voor dit fijne (of was het toch grove?) product schreef ik de online teksten mee.

Link: flexiever.be

Pintro

Hamburgers en satés maken wordt kinderspel dankzij de machines van Pintro. Ik hielp graag hun verhaal online verspreiden.

Link: pintro.be 

Restaurant Carpe Diem

Dit restaurant wilde net iets meer doen met hun nieuwe menukaarten. Om het resultaat te bekijken kan je er beter eens lekker gaan eten.

Link: restaurant-carpediem.be

De Koetshoeve

Deze traditiezaak langs het Schipdonkkanaal kreeg nieuwe eigenaars en zette alle zeilen bij voor een mooie PR-campagne voor de heropening.

Link: dekoetshoeve.be

Villa La Pitchounette

Je verlof in de Provence begint met het boeken van deze villa bij de Mont Ventoux.

Link: lapitchounette.be

Decorature

Decorature is het bedrijf van Thomas Van Cluysen. Hij specialiseert zich in high end schilderwerken voor binnen en buiten, aangevuld met decoratiewerken zoals betonlook of Wood for Walls. Door de naamsverandering van zijn bedrijf en een ander concept was hij toe aan een nieuwe website, aangevuld met een SEO-strategie.

Link: decorature.be

D&S Renovatiewerken

D&S Renovatiewerken is een renovatiebedrijf uit Olsene. Ze zochten een nieuwe oriëntatie op het web om voluit de kaart te trekken van online klantenwerving. Daar horen een nieuwe website, SEO en AdWords bij.

Link: dens-renovatiewerken.be 

Mike van Hemelrijck

Deze topper in webadvies en design zocht een copywriter voor zijn klanten uit heel uiteenlopende sectoren (en ook een beetje voor zijn eigen site).

Link: mikevanhemelrijck.be

 

Ben jij de volgende op deze pagina?

Neem contact met mij op en we komen er snel achter.